Всеки човек смята, че неговата зодия е най-хубава. Лошо няма! От

...
Всеки човек смята, че неговата зодия е най-хубава. Лошо няма! От
Коментари Харесай

Кои зодии са най-успешни в любовта?

Всеки човек счита, че неговата зодия е най-хубава. Лошо няма! От позиция на характерността, всеки си е прав. Но по какъв начин стоят нещата, когато става въпрос за интимни връзки? Английски вестник разгласява трите зодии, които са най-успешни в любовта. Авторите се базират на редица проучвания, извършени измежду представители на другите зодии, а главните критерии са били продължителността на връзките им и отношението към взаимния живот и фамилията.

Откроили се 3 зодии, които имали няколко връзки от по над 5 години. А това се счита за дълги и продължителни любовни взаимоотношения. И освен, те са зодиите, които най-лесно одобряват предложение за брак и най-вече държат на него.

Риби – представителите на зодията, от време на време са упреквани, поради своята бездейност и летаргично държание. Това обаче не е напълно същността им. Рибите са най-верните сътрудници и даже да не са щастливи, те в никакъв случай няма да помислят за опцията за невярност.

Те обичат децата и точно по тази причина основаването на крепко и сплотено семейство е тематика номер едно в всекидневието им. Освен това, рибите са зодията с минимален кариеризъм в себе си. Те избирам домашния уют пред  шумотевицата.

За да изградят здрава връзка, рибите избират прочувствено по-силен от тях сътрудник, който да поеме контрола на нещата. Те се оставят да бъдат държани в сянка, като спокойствието е техният най-щастлив миг.

Дева –  критичната дева също слага преди всичко фамилията (стига да е срещнала сътрудник на нейното ниво). Но, до момента в който рибите оставят контрола в непознати ръце, то при девите той би трябвало да е в техните. Освен в случай че не се стигне до взимането на големи решения, което би ги изморило и тормозило.

Представителите на този знак построяват постоянни връзки, тъй като са доста смели, решителни и откровени. При тях няма двуличие, неистина или скатаване. Това провокира другите зодии да търсят сигурност и поддръжка точно в девите.

Козирог – те са известни с буйния си манталитет, потребността да спорят непрекъснато и гордия им дух. Въпреки това, козирозите могат да предложат на своя сътрудник нещо, което е доста скъпо – сигурност. Те в никакъв случай не вземат участие в хазартни игри и други лесни за провокация неща, тъй като са доста прагматични.

Един от най-силните прочувствено знаци в зодиака, доста комплицирани за разглеждане.

Козирозите не държат изключително на романтиката и дребните жестове. Те са последователи на бързите и къси решения, което ги прави смели и решителни.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР